Despre Pensiune

Experienta nostra in arta ospitalitatii este una foarte bogdata. Suntem una dintre primele pensiuni deschise din Horezu, din vremea cand multa lume nici nu stia ce inseamna o pensiune agro-turistica. Ne mandrim astfel nu doar cu faptul ca am rezistat peste decenii ci si ca ne imbunatatim constant serviciile. Acest lucru l-am reusit pentru ca noi punem turistul care ne calca pragul pe primul plan. Facem eforturi ca oricine vine la noi sa se simta binevenit, sa se relaxeze si sa incarce cu energie

Prezentare Pensiune

Cazare Pensiune in Horezu

Locatie de top

Situata in orasul Horezu, Pensiunea Criveanu reprezinta destinatia ideala pentru cei care isi doresc sa isi petreaca timpul liber intr-un mediu linistit, nepoluat, departe de agitatia de zi cu zi..

Servicii de calitate

Pensiunea Criveanu va ofera conditii de cazare excelente, la preturi accesibile, confortul dumneavoastra fiind obiectivul nostru. Amplasarea pensiunii chiar in orasul Horezu faciliteaza accesul la cele mai importante obiective turistice.

Clientii ne aprecieaza

Notele oferite de turisti spun totul despre noi
9.2 din 10 pe Booking.com
4.5 din 5 pe TripAdvisor.com
4.5 din 5 pe Google Maps

Locatie Centrala

Inconjurata de verdeata si de liniste dar la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orasului. Este posibil asa? Da, cazati-va la pensiunea noastra si o sa vedeti ca este posibil.

Gratar si Foisor

Zona Horezu este plina de atractii turistice. Ce este mai placut dupa o vizita la unul dintre obiectivele din zona decat sa faceti un gratar si sa servici masa intr-o oaza de liniste si verdeata.

Bucatarie

Pentru cei care doresc sa isi pregateasca o masa delicioasa le punem la dispozitie o bucatarie complet utilata dar si acces la gratarul din curte.

Sa fie verde

Ne mandrim ca avem o curte plina de verdeata. Ce este mai placut decat sa stati la umbra unui mar in timpul zilei sau sa luati masa pe o terasa plina de flori?